Ramibo Electric Ramibo Electric   Tel 0268476464
  Fax 0268476464
  electric@ramibo.ro

Domeniul energetic este un domeniu cheie in orice politica economica, fie ea locala, nationala sau internationala. De calitatea si eficienta activitatilor din acest sector depinde la modul particular, calitatea si confortul vietii noatre din fiecare zi.

Scopul principl al companiei Ramibo s.r.l. este de a se asigura de calitatea si confortul dumneavoastra eregetic atat pe termen scurt cat si pe termen lung prin implementarea de solutii tehnologice eficiente, concepute sa satisfaca cele mai moderne principii de management energetic si sa adauge valoare mediului in care traiti sau va desfasurati activitatea.

Inca de la infiintarea ei,in 2004,echipa noastra a sustinut inovarea si integrarea noilor modele in domeniul instalatiilor electrice, capabile sa ofere utilizatorului un control optim al costurilor dublat de reducerea semnificativa a efectelor negative asupra ecosistemului.

Marca profesionalismului si performantei este data si de atestarea ANRE a companiei, pentru executia de instalatii electrice precum si de obtinerea certificarilor pentru implementarea standardului de management al calitatii SREN ISO 9001:2001 si management al mediului SREN ISO 14001

by S.C. Vivendi S.R.L.Copyright © 2008 S.C. Ramibo S.R.L. | Intro